Tranby Skolekorps
 • Nyheter    • Hva skjer?    • Om oss    • Vedlikehold    • Fotoalbum    • Arkiv    • Korpsinfo    

 

 

   Nyheter
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 713 343

 

 Landsfestivalen i Trondheim

Junior- og Hovedkorps har akkurat kommet tilbake etter 5 flotte dager på Landsfestivalen i Trondheim. Til alle musikanter: Dere er fantastiske å reise på tur med! Alle er med og bidrar til at det blir hyggelig og at alt går som det skal. Alle møter til oppsatte tider og det er ingen konflikter som de voksne må ta tak i! Og spilleoppdragene gjør dere alltid til beste karakter!

Vi takker også alle de voksne som deltok som reiseledere på Trondheimsturen. Dere sto på og bidro til en hyggelig stemning og at det er trygt for alle musikantene å være med på turer med korpset.

Vi gratulerer oss selv med 9. plass i NM for janitsjarkorps, 2. divisjon. 17 korps deltok. Dette er en meget respektabel plassering. Poengsummen 90,5 kvalifiserer til 1. ærespris og med gode tilbakemeldinger fra dommerne, skal vi være veldig fornøyde med hva vi har oppnådd. Vi er nå et av Norges 20 beste korps og det må vi si oss veldig godt fornøyd med.

Her er det dommerne skrev om fremføringen vår av PILATUS, Mountain of Dragons: Magisk allerede i åpningen. God lufteffekt og glimrende solister, bravo sax og fløyte. Nydelig musikalsk formet. Godt samspill, dere viser oss en mektig og vakker korpsklang. Jeg trykker liker! Finn inngang til nytt tempo (64), rytmisk og teknisk overskudd! Bra jobba slagverksgruppe, dere blander godt inn med blåserne og viser teknisk bra spill med å skape de rette stemningene i musikken. God kammermusikk, dere tør virkelig å lage musikk i de svake partiene. Gode solister (i 142) og det kompes fint. Gjerne litt mer fremdrift i firedeler, litt stresset tempo, ellers godt. Fin karakter (151), det gnistrer! Slutten bygger dere godt opp og dere holder nesten helt til mål. Siste takter løftes så vidt og dere holder hva dere lover fordi slagverket ikke tapper energi! Mye flott folkens! Husk å ta vare på klang, intonasjon og balanse også når dere spiller sterkt. Takk for konserten!

Her er bilder fra turen: https://plus.google.com/photos/+TranbySkolekorps/albums/6033046399698170129

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

www.tranbyskolekorps.net